Chercher à zeiljachten te huur

zeiljachten te huur
zeiljachten te huur - Het laatste nieuws van de Egberdina vindt u op onze Facebookpagina.:
De jachtige tijdsdruk verdwijnt en er is rust en ruimte. Hier een mooie aanbieding voor een geslaagde middag zeiltocht met alle drankjes en hapjes, vanaf 51, pp. bij 40 personen. Om half twee staat de koffie en thee voor je klaar met Westfriese Krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning hijsen we samen de zeilen en gaan het water op. Wie zin heeft kan meehelpen, maar je mag ook genieten van de activiteiten om je heen. Rond drie uur gaat de bar open voor drankjes van de Hollandse bar, met een lekker borrelgarnituur erbij. We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe. Einde van een geslaagde middag! Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 1230: aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch Gezond onder Zeil bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.
Zeiljachten te huur uit Harderwijk OSW.
Zeiljachten te huur. Vissershaven 8 route. Deel dit bedrijf. Over Zeiljachten te huur. Een zeiljacht huren? Bij ons kan het! Wij regelen het, wereldwijd, voor u. Zonder borg of reserveringskosten. Wij bemiddelen in huur en verhuur van zeiljachten voor flottieljezeilen en bareboatzeilen.
Adelante Jachtverhuur Zeilboot verhuur Friesland: Voordelig een zeiljacht huren in Sneek.
Adelante jachtverhuur is al ruim 10 jaar actief met de verhuur van zeiljachten. Zowel Nederlanders als Duitsers weten ons te vinden in Sneek en Warns. Veel mensen die bij ons een zeilboot huren komen niet voor het eerst bij ons.
Voordelig een Zeilboot huren? Zeilboot verhuur Windkracht 5 Enkhuizen.
Samen ongedwongen overstag gaan, soms is het nodig de zeilen bij te zetten en te brainstormen. Plan uw teamevenement op één of meer zeiljachten, gedurende een dag of langer, desgewenst met een hapje, drankje en een schipper. De Compagnieshaven is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie, bareboat en flottielje zeilen.
U vertelt ons uw wensen en wij zoeken het zeiljacht van uw wensen voor u en dat, uiteraard, voor de scherpste prijs! Bavaria zeiljachten te huur voor zeilvakanties werelwijd. Hanse zeiljachten te huur voor zeilvakanties werelwijd. Sun Odyssey zeiljachten te huur voor zeilvakanties.
Zeiljacht-huren in Friesland.
Wij verhuren fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten van he. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Watersportbedrijf De Broek Zeiljacht-huren. Zeiljacht huren nabij het Sneekermeer Wij verhuren bekende kajuitzeiljachten zoals ETAP, Compromis tussen de Langweerder wielen en het Sneekermeer. De boten zijn kompleet uitgerust met elektrisch star. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Yachtcharter Tacozijl onbezorgd varen op een uniek zeiljacht. Huur een uniek zeiljacht bij Yachtcharter Tacozijl. Verwen uzelf en uw gezin en huur een zeiljacht bij Yachtcharter Tacozijl. Bekijk de Friese meren en het IJsselmeer vanuit. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Heech by de Mar traditioneel zeiljacht huren met karakter. Verhuurvloot van gemiddeld 35 platbodemjachten. Traditioneel zeilen op een bijzonder zeiljacht. Heech by de Mar is al meer dan 35 jaar de specialist in rondbodemschepen en platbodemsch. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Nedersail een goed onderhouden zeiljacht huren. Een zeiljacht huren bij Nedersail vanuit Lemmer, Friesland. In het charmante vissersdorp Lemmer is er in het zeilseizoen van alles te doen voor alle leeftijden.
Zeiljacht huren Bavaria Zeilboten verhuur Windkracht 5 uit Enkhuizen.
Mocht er onverhoopt toch iets mankeren dan staat men u 24/7 te woord en wordt er een oplossing gezocht. U kunt kiezen uit 10 Bavaria zeiljachten van 33 t/m 41. Via het online boekingssysteem kunt u eenvoudig zien wanneer zeiljachten vrij zijn, wat de huurprijs is om vervolgens te kunnen reserveren.
Zeilboot huren tegen aantrekkelijke prijzen Groot aanbod in zeilboten!
Een Bavaria 40 met stuurautomaat en bimini. Zeiljacht Hanse 388 Swanneblom. Zeiljacht Hanse 388 2020 heeft een ongeëvenaard comfort zowel boven als onderdeks en is vanaf 15 juni 2020 te huur. Huur een luxe en ruim Zeiljacht de Hanse 388.
Open zeilboot huren in Nederland Botentehuur.nl.
Sorteer op prijs. Selecteer een datum voor meer nauwkeurige resultaten. 33 boten te huur in Nederland. Open zeilboot uit 6.5m 5 personen Polyvalk. 417 Loosdrecht, NL. Geen vaarbewijs nodig. Open zeilboot uit 6.5m 5 personen Valk Zeilboot. 77 Zeewolde, NL.

Contactez nous