Résultats pour zeiljachten te huur

zeiljachten te huur
zeiljachten te huur - Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht.
De jachtige tijdsdruk verdwijnt en er is rust en ruimte. Hier een mooie aanbieding voor een geslaagde middag zeiltocht met alle drankjes en hapjes, vanaf 51, pp. bij 40 personen. Om half twee staat de koffie en thee voor je klaar met Westfriese Krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning hijsen we samen de zeilen en gaan het water op. Wie zin heeft kan meehelpen, maar je mag ook genieten van de activiteiten om je heen. Rond drie uur gaat de bar open voor drankjes van de Hollandse bar, met een lekker borrelgarnituur erbij. We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe. Einde van een geslaagde middag! Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 1230: aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch Gezond onder Zeil bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.
Zeilboten te huur Top Boats.
Boten / Boten te huur / Zeilboten. Zeilboten te huur. Vind je ideale boot om op zee te kunnen genieten. In deze lijst kun je boten vinden om te huren voor een dag vissen op zee of een tocht op een zeilboot te maken.
Zeiljacht-verhuur Alle zeiljachtverhuur per regio in beeld.
U kunt bij ons terecht voor het huren van luxe polyester zeiljachten van de merken Bavaria, Dufour., van der Pol BEZOEK DE WEBSITE. Waterland Yacht Charter Zeiljacht-verhuur. Waterland Yacht Charter heeft prachtige zeiljachten te huur voor een dag, week, midweek of week op het IJsselmeer.
Zeilboten te huur Ownship.nl.
Overzicht Zeilboten te huur. Nederland is een fantastisch land om te zeilen en bij Own Ship is er keuze genoeg om een boot te huren. Wilt u Friesland ontdekken vanaf het water of een boot huren rond het IJsselmeer? Of ervaren wat Zeeland te bieden heeft?
Zeiljachten te huur uit Harderwijk OSW.
Zeiljachten te huur. Vissershaven 8 route. Deel dit bedrijf. Over Zeiljachten te huur. Een zeiljacht huren? Bij ons kan het! Wij regelen het, wereldwijd, voor u. Zonder borg of reserveringskosten. Wij bemiddelen in huur en verhuur van zeiljachten voor flottieljezeilen en bareboatzeilen.
2049 Zeiljachten te koop op BotenBank.nl.
Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Bavaria 35 Holiday, Bavaria 36, Moody ECLIPSE 43, Directieboot 19.95, Luxe Motor 19.95, Tjalk 21.05, Ker 11.3 Modified, Archambault M34, J-boats J/109 j109 j-109, Spirit 32, Etap 28i, Jeanneau Sun Odyssey 44i, Dufour 335 Grand Large, Dufour 560 Grand Large, Bali 4.1, Bavaria 34-2 Te Huur, Grand soileil 45, Dehler 41 DS, Standfast Loper 27, Hanse 325, Bavaria 34 Cruiser Holliday, Bavaria 46 Cruiser, Palmer Johnson 63, Beneteau OCEANIS 46.1, Bavaria 37. Wil je deze zoekopdracht bewaren? Je krijgt dan een keer per week een melding met daarin nieuw aanbod dat voldoet aan jouw zoekopdracht. We sturen je vanaf nu wekelijks een e-mail met het nieuwe aanbod. Je kunt je zoekopdrachten terugvinden op je BotenBank.nl account. Bekijk mijn zoekopdrachten Bewaar mijn zoekopdracht. Bedankt voor de inschrijving! Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.: Je vindt ons ook op.: Alle motorboten 3464 Motorjachten 2540 Sportcruisers 795 Ex beroepsschepen motor 124 Platbodems motor 5. Alle zeilboten 2139 Zeiljachten 2050 Motorsailers 59 Multihulls 18 Open zeilboten 12.
Voordelig een Zeilboot huren? Zeilboot verhuur Windkracht 5 Enkhuizen.
U zeilt goed met Windkracht 5 ook voor uw bedrijfsevenement, teambuilding, familiebijeenkomst, vriendenuitje en vrijgezellenfeest. Samen ongedwongen overstag gaan, soms is het nodig de zeilen bij te zetten en te brainstormen. Plan uw teamevenement op één of meer zeiljachten, gedurende een dag of langer, desgewenst met een hapje, drankje en een schipper.
Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie, bareboat en flottielje zeilen.
U vertelt ons uw wensen en wij zoeken het zeiljacht van uw wensen voor u en dat, uiteraard, voor de scherpste prijs! Bavaria zeiljachten te huur voor zeilvakanties werelwijd. Hanse zeiljachten te huur voor zeilvakanties werelwijd. Sun Odyssey zeiljachten te huur voor zeilvakanties.
Zeiljachten te huur weredlwijd voor flottieljezeilen en baraboatzeilen.
zeiljachtentehuur, zeiljachten te huur, zeiljacht huren, jachthuur, jacht verhuur, te huur, boten te huur, boot huren, flottieljezeilen, bareboatzeilen, zeilvakanties, zeilvakantie, vaarvakanties, catamarans, te huur, kooihuur, lastminute, 50flottieljes, 50pluszeilvakanties, gulte zeilvakanties, luxe vaarvakanties, lastminute zeilvakanties, aanbiedingen, wereldwijd, zeilen in Nederland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Middellandse Zee, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italie, Slovenie, Kroatie, Montenegro, Griekenland, Turkije, Malta, Can.

Contactez nous