Cherchez à zeiljachten te huur?

zeiljachten te huur
zeiljachten te huur - Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht.
De jachtige tijdsdruk verdwijnt en er is rust en ruimte. Hier een mooie aanbieding voor een geslaagde middag zeiltocht met alle drankjes en hapjes, vanaf 51, pp. bij 40 personen. Om half twee staat de koffie en thee voor je klaar met Westfriese Krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning hijsen we samen de zeilen en gaan het water op. Wie zin heeft kan meehelpen, maar je mag ook genieten van de activiteiten om je heen. Rond drie uur gaat de bar open voor drankjes van de Hollandse bar, met een lekker borrelgarnituur erbij. We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe. Einde van een geslaagde middag! Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 1230: aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch Gezond onder Zeil bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.
Zeilboten te huur Top Boats.
Boten / Boten te huur / Zeilboten. Zeilboten te huur. Vind je ideale boot om op zee te kunnen genieten. In deze lijst kun je boten vinden om te huren voor een dag vissen op zee of een tocht op een zeilboot te maken.
Zeiljacht-verhuur Alle zeiljachtverhuur per regio in beeld.
U kunt bij ons terecht voor het huren van luxe polyester zeiljachten van de merken Bavaria, Dufour., van der Pol BEZOEK DE WEBSITE. Waterland Yacht Charter Zeiljacht-verhuur. Waterland Yacht Charter heeft prachtige zeiljachten te huur voor een dag, week, midweek of week op het IJsselmeer.
Zeilboten te huur Ownship.nl.
Overzicht Zeilboten te huur. Nederland is een fantastisch land om te zeilen en bij Own Ship is er keuze genoeg om een boot te huren. Wilt u Friesland ontdekken vanaf het water of een boot huren rond het IJsselmeer? Of ervaren wat Zeeland te bieden heeft?
Zeiljachten te huur uit Harderwijk OSW.
Zeiljachten te huur. Vissershaven 8 route. Deel dit bedrijf. Over Zeiljachten te huur. Een zeiljacht huren? Bij ons kan het! Wij regelen het, wereldwijd, voor u. Zonder borg of reserveringskosten. Wij bemiddelen in huur en verhuur van zeiljachten voor flottieljezeilen en bareboatzeilen.
1758 Zeiljachten te koop op BotenBank.nl.
Mitchell 31 MK III. 1758 Zeiljachten te koop op BotenBank.nl. Op BotenBank.nl worden 1758 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Zeiljachten. Heeft u een Zeiljachten te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Voordelig een Zeilboot huren? Zeilboot verhuur Windkracht 5 Enkhuizen.
Samen ongedwongen overstag gaan, soms is het nodig de zeilen bij te zetten en te brainstormen. Plan uw teamevenement op één of meer zeiljachten, gedurende een dag of langer, desgewenst met een hapje, drankje en een schipper. De Compagnieshaven is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Zeiljachten te huur voor een zeilvakantie, bareboat en flottielje zeilen.
Zeilboten te huur. Een zeilboot huren voor een zeilvakantie, flottielje zeilen en bareboat zeilen en meezeilen. Zeiljachten te huur. Zeiljachten te huur wereldwijd voor bareboat zeilen jacht huur en flottielje zeilen in groepsverband, ook mee zeilen hut huur en zeilboten met schipper.
Zeiljachten te huur weredlwijd voor flottieljezeilen en baraboatzeilen.
zeiljachtentehuur, zeiljachten te huur, zeiljacht huren, jachthuur, jacht verhuur, te huur, boten te huur, boot huren, flottieljezeilen, bareboatzeilen, zeilvakanties, zeilvakantie, vaarvakanties, catamarans, te huur, kooihuur, lastminute, 50flottieljes, 50pluszeilvakanties, gulte zeilvakanties, luxe vaarvakanties, lastminute zeilvakanties, aanbiedingen, wereldwijd, zeilen in Nederland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Middellandse Zee, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italie, Slovenie, Kroatie, Montenegro, Griekenland, Turkije, Malta, Can.

Contactez nous