Cherchez à sloep occasion?

sloep occasion
OCCASIONS.
IK HEB INTERESSE IN EEN OCCASION. U heeft interesse in een occasion. Vul hieronder uw gegevens in en de ocassion waar u interesse in heeft. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Naam: Naam invoeren. E-mailadres: E-mailadres invoeren.
Sloep Occasion.
Maar Helmsman is ook thuis in de verhuur. Vanuit ons kantoor aan het Nieuwe Meer kunnen wij u wegwijs maken in de wereld van de sloep, leggen wij uit hoe het vaartuig werkt en bespreken wij de huurvoorwaarden met u.
Gebruikte Enkhuizensloepen.
Enkhuizensloep bouwt al meer dan 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen, tenders en cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.
Omtzigt Watersport Sinds 1898.
Vind uw juiste sloep bij ons. Maak vandaag een afspraak voor talloze mogelijkheden.: Bel voor een afspraak. Wij van Omtzigt Watersport zijn als familiebedrijf al sinds 1898 ingeschreven bij Kamer van Koophandel KvK. Over het gehele land staan we bekend om onze gedrevenheid om klantvriendelijk te zijn en de juiste garanties te geven aan onze klanten. In 2010 hebben Alex en Miriam Omtzigt het familiebedrijf van Alex zn ouders volledig overgenomen en zijn zij inmiddels de vierde generatie, zij hebben ook kinderen en wellicht zet de vijfde generatie het in de toekomst wederom door. Bij de familie Omtzigt zit het varen en zelf genieten van de watersport in het bloed en maken zij samen met hun gezin ook gebruik van de prachtige boten en zijn ze zelf ook tijdens hun vrije uurtjes op het water te vinden. Verder zijn wij aangesloten bij de watersport brancheorganisatie: HISWA. Wacht niet langer, u had vandaag al kunnen varen! Kies een datum. Maak een afspraak. OMTZIGT WATERSPORT BV. 2172 HV Sassenheim bij Leiden.
Occasion Jachtwerf Reeuwijk.
OccasionSpecificaties Occasion Ruban 2 Blue Stille Scoop Luxe uitvoering met railing tbv rugkussen Dek ingelegd met Marine dek 2000 Zonnedek Buiskap Bouwjaar 2006 Accus vernieuwd in 2018 305 Ah 24Volt Specificaties Ruban 2 Elektrische sloep Lengte oa. door Marc sep 14, 2018 Occasion, portfolio.
Occasions Prins Watersport occasions boot, occasion sloep. prins-watersport.
Primeur 600 Tender. Primeur 610 Tender. Primeur 615 Tender. Primeur 620 Tender. Primeur 700 Tender. Primeur 700 Sloep. Primeur 710 Tender. Corsiva 475 New Age. Corsiva 500 Tender. Corsiva 520 New Age. Corsiva 565 New Age. Corsiva 570 New Age.
Gebruikte Sloep Kopen? JH Watersport Sloepen, Boten en Tenders.
Een sloep kopen doet u natuurlijk niet zomaar. U heeft bepaalde wensen in gedachten en een persoonlijk budget. Om u op de beste manier van dienst te zijn, kunt u zich van tevoren oriënteren. Dit kan heel eenvoudig via onze online sloep galerij. Wilt u ons assortiment liever in de showroom bekijken? U bent altijd welkom. We laten u graag zien wat er mogelijk is en delen graag onze ervaringen en tips. Neemt contact met ons op via telefoon, per e-mail of via ons contactformulier. We helpen u graag verder. Noordzijde 27b 4225 PH Noordeloos Jacco: 316 83 39 90 49 Huib: 316 14 06 53 28 email protected. JH watersport nu ook dealer van Atender. Lees verder Is de nieuwe website een bezoekje waard.
Van Wijk Sloep occasions te koop www.tenderland.nl.
Dé specialist in gebruikte Van Wijk Sloepen. Tenderland is een full service bedrijf wat met name is gericht op de inkoop, verkoop, onderhoud en service van schepen. De naam Tenderland is daarbij bewust gekozen. Het woord tender wordt tegenwoordig vaak te pas en te onpas gebruikt. Maar wat is nu precies een tender? Volgens de Dikke van Dale is een tender niets meer en niets minder dan een bevoorradingsschip om spullen of mensen mee te vervoeren van en naar grote schepen. Een bijboot vaak, welke als heen en weertjewordt gebruikt. Vorm en afmetingen spelen daarbij geen rol. Zo is een sloep of een rubberboot ook een tender. Sterker nog, een groot jacht van 50 meter kan het stempel tender krijgen.

Contactez nous