Résultats pour sloep occasion

sloep occasion
Speurders.
TE KOOP GEVRAAGD GROTE Assendelft 14 uur geleden. 97500, Boottrailer Kalf U750-55, Assen 16 uur geleden. 1290, Wato 510 inboord vetus diesel Sneek een dag geleden. 1290, Wato 510 inboord diesel sloep Sneek een dag geleden. 8.99500, Riga 470 Sloep Suzuki 9.9pk Opmeer een dag geleden.
Tweedehands sloep kopen aanbod gebruikte Langweerder Sloepen.
Goede begeleiding bij kiezen van juiste sloep. Geniet van de rust en ruimte Gebruikte sloep kopen. Kies ook voor ontspannen vaartochten, geniet van de rust en ruimte op het water in uw eigen sloep. Elke sloep die wij te koop aanbieden is zeer betrouwbaar, stabiel en compleet uitgerust.
Tweedehands sloepen en tenders vind je bij Verschuur occasions boten, sloepen en tenders.
Deze familie sloep met grote rondzit, ruim in formaat, en. Corsiva 475 New Age. Wij krijgen een mooie Corsiva 475 New Age uit 2013 als occasion. Deze Corsiva 475 New Age is uitgerust. Corsiva 560 sloep. Corsiva 560 sloep met een 15 pk Suzuki motor.
Category Archive for Gebruikte" Sloepen" Boot Center Wilnis.
Occasion: Oudhuyzen sloep 720 bouwjaar: 2011 Een mooie ruime sloep met krachtige 28pk Vetus diesel. Inclusief: kussenset, zonnen bed, cabrioletkap, biminitop, boegschroef, teak houten vloer, navigatieverlichting en zwemplateau met zwem trap. Kortom een mooie ruime sloep in zeer nette staat voor veel vaarplezier.
Tweedehands / Gebruikte sloepen Bunsberg Yachting.
Gebruikte sloep kopen. Heeft u interesse om een gebruikte sloep te kopen? Van klassieke sloep tot stoere reddingsboot: bij Bunsberg Yachting vindt u de tweedehands sloep die bij u past. Heeft u reeds een eigen sloep welke u wilt inruilen?
Van Wijk sloepen, van wijk occasions, van wijk service, van wijk onderhoud.
De van wijk 550 sloep, een compact formaat sloep om zelfs de kleinste doorvaarten te trotseren. De van Wijk 621 sloep, de mid-size allround klassieker, de van Wijk topper in 3 geweldige uitvoeringen. De van Wijk 830 sloep, de grote open sloep, geschikt voor alle wateren die u kunt vinden in ons land en ver erbuiten.
Omtzigt Watersport Sinds 1898.
Kijk nu of wellicht de juiste occasion voor u erbij staat. Vind uw juiste sloep bij ons. Maak vandaag een afspraak voor talloze mogelijkheden.: Bel voor een afspraak. Wij van Omtzigt Watersport zijn als familiebedrijf al sinds 1898 ingeschreven bij Kamer van Koophandel KvK. Over het gehele land staan we bekend om onze gedrevenheid om klantvriendelijk te zijn en de juiste garanties te geven aan onze klanten. In 2010 hebben Alex en Miriam Omtzigt het familiebedrijf van Alex zn ouders volledig overgenomen en zijn zij inmiddels de vierde generatie, zij hebben ook kinderen en wellicht zet de vijfde generatie het in de toekomst wederom door. Bij de familie Omtzigt zit het varen en zelf genieten van de watersport in het bloed en maken zij samen met hun gezin ook gebruik van de prachtige boten en zijn ze zelf ook tijdens hun vrije uurtjes op het water te vinden. Verder zijn wij aangesloten bij de watersport brancheorganisatie: HISWA. Wacht niet langer, u had vandaag al kunnen varen! Kies een datum. Maak een afspraak. OMTZIGT WATERSPORT BV. 2172 HV Sassenheim bij Leiden.
CHECKLIST TWEEDEHANDS SLOEP KOPEN Makma.
Mocht u twijfelen aan de boot of aan de verkopende partij, volg dan uw gevoel, meestal klopt dat wel. Waar dient u op te letten bij het kopen van een tweedehands sloep? Maril heeft een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Contactez nous