Cherchez à consoleboot goedkoop?

consoleboot goedkoop
Vraag en aanbod, de marktplaats van Friesland!
Type Hoekstra Kruiser. Te koop Type Hoekstra Kruiser met waaisteven. Lengte 9 meter. Breedte 2.60 meter. Doorvaarthoogte 2.40 meter. Met een 4 cil. Prijs: Zie omschrijving. Mooie ruime polyester sloep. Zeer ruime en brede Polyester Sloep. 2.45 meter breed, 7.30 meter lang met een zeer zuinige 1cil Volvo-Penta Diesel motor. Verbruik 1 liter per uur. Geheel opnieuw in. Prijs: Zie omschrijving. Voor de snelle beslisser. ruim 5 meter lange diesel sloep met trailer 80km as. motor heeft een kleine storing. staat op trailer en gestald in buurt van Sneek. Prijs: Op aanvraag. rubberboot motor nieuw. Te koop aangeboden: nieuwe rubberboot met motor. nooit gebruikt wegens geen Corona ziekte.; Frazer Iquane SR 200 lengte 2 m, breedte 117, m 20 kg lattenbodem. Prijs: Zie omschrijving. mooi projectje lijkt erger dan het is zonder trailer eventueel ook wel ruilen bied maar aan. Nieuwe Yam 310TAF rib met Yamaha 6pk. Nieuwe Yam rib boot met aluminium bodem inclusief Yamaha 6pk.
Botensloperij, tweedehands boten sloperij, sloop boot gezocht.
Na akkoord wordt de boot binnen de overeengekomen termijn vaak 1 á 2 dagen opgehaald en afgevoerd. U ontvangt van ons een verklaring voor het afstand nemen van uw boot. Dit is nodig voor het opzeggen van uw verzekering, vergunning, etc. tweedehands boten sloperij. sloop boot gezocht.
Motorboot huren Vanaf 40, per dag.
Voordat je een motorboot gaat huren willen we je adviseren om de annuleringsvoorwaarden van het verhuurbedrijf door te nemen. Is er een minimale huurperiode? Ja, de meeste bedrijven met een boot te huur hanteren een minimale huurperiode. Deze verschilt sterk per soort boot.
Boottotaal.nl Van én voor watersportliefhebbers.
Terug naar Boot Accessoires. Horren en verduistering. Alles van Opbergen, inspectie en ventilatie. Voor de zeilboot. Terug naar Boot Accessoires. Terug naar Voor de zeilboot. Alles van Blokken. Alles van Voor de zeilboot. Boottrailers en toebehoren. Terug naar Boot Accessoires.
Sanden Watersport Consoleboten en Speedboten 040 253 9063.
Onze tweedehands vaartuigen zijn stuk goedkoper en worden uitvoerig gecontroleerd alvorens het de verkoop in gaat. Wij vinden het belangrijk dat u iets koopt waar u nog lang plezier van heeft. De service die wij bieden. Naast consoleboten kopen kunt u bij Sanden Watersport ook terecht voor trailers. Hierdoor kunt u uw aanwinst direct zelfstandig vervoeren. Ook voor het onderhouden en schoonmaken van uw boot kunt u bij ons terecht. Wij doen alles om u zo lang mogelijk een optimaal plezier van je waardevolle investering te kunnen geven! Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.
Goedkope Verano polyester open boten en sloepen met of zonder console bij Watersport Gorsseling.
Verano polyester toer en vis boten, sloepen. Home Nieuws Service en onderhoud Contact. Verano boten zijn er in verschillende modellen o.a: sloep, visboot, toer/speed boot, consoleboot, motorboot en roeiboot. De afmetingen van de boten variren van 3.80 m tot 5.60 m.
Pro particuliere bootverhuur Boot huren ClickBoat. tr'LocationBateauParticulierAvecCAB?' Boot huren Particulier Pro Bootverhuur.
Register Login Help Uw boot inschrijven Offerte aanvragen. Via ClickBoat kunt u gemakkelijk, snel en veilig een boot huren. Er zijn meer dan 35.000 boten van particulieren en professionals te huur tegen de beste prijs. De selectie van de community.
Botenmarktfriesland Botenmarktfriesland.
Doordat wij deze boten zo goedkoop aan kunnen bieden is de afschrijving na jaren daarom ook minimaal, mits de boot goed onderhouden wordt. Ook zijn wij leverancier van Pura Vida sloepen, Rubberboten en RIBS van BELUA. Hiernaast verkopen wij diverse merken buitenboordmotoren.

Contactez nous