Résultats pour schepenkring

schepenkring
schepenkring - Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer.
Route naar de Egberdina. Kom zeilen op de Bruine Vloot. De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip van de Bruine Vloot dat speciaal is ingericht voor dagtochten met maximaal 35 personen en is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest. We verzorgen uw bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag. De Egberdina onderscheidt zich door de klassieke uitstraling, het enthousiaste zeilen, de informele sfeer en het hoge niveau van dienstverlening. Schipper en gastheer van de Egberdina. Mijn naam is Wouter van Dusseldorp. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en vaar al 30 jaar als schipper in de Bruine Vloot. Met de Egberdina verzorg ik zeiltochten voor groepen op het IJsselmeer en Markermeer. Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer. Daarnaast wil ik u graag laten zien wat mijn passie voor water betekent. Dit doe ik natuurlijk samen met het team Egberdina. Kijk rond op deze website, en bel mij gerust om te kijken hoe we de Egberdina kunnen inzetten voor uw bedrijf, uw familie of uw vrienden.
Adverteerder Schepenkring Kortgene Beveland Koopplein.nl.
Beveland Adverteerder Schepenkring Kortgene. Lenen, Ruilen LETS. Hobby, Vrije Tijd Uitgaan. Aa en Hunze. Alphen aan den Rijn. Beekdaelen / Brunssum. Bergen op Zoom. Capelle aan den IJssel. De Friese Meren. De Ronde Venen. Gilze en Rijen. Het Hogeland / Loppersum.
Schepenkring Jachtmakelaars, Nederland boat24.com/nl.
Ten Broeke 850 EUR 8.995., Super" Favorite" 860 OK EUR 15.995., Quicksilver 640 Weekend EUR 22.950., Hollandia 1000 EUR 46.950., 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12. boat24.com Nederland Boten zoeken en vinden Schepenkring Jachtmakelaars.
Advertenties van Schepenkring Jachtmakelaars Lelystad Speurders.nl.
Zaken en Transacties. Schepenkring Jachtmakelaars Lelystad. Lelystad 5 jaar lid van Speurders.nl. Datum nieuw naar oud. Datum oud naar nieuw. Prijs hoog naar laag. Prijs laag naar hoog. Prachtig en in zeer goede staat onderhouden. Sportief en makkelijk te zeilen.AccommodatieKooktoestel.
Schepenkring Jachtmakelaardij Delta Marina.
Bij Schepenkring jachtmakelaardij bent u van harte welkom voor het aanschaffen of verkopen van een jacht. Schepenkring jachtmakelaardij bevindt zich in onze haven. Uw schip verkopen? Bij Schepenkring jachtmakelaardij nemen ze graag alle zorgen voor u uit handen. Schepenkring jachtmakelaardij heeft verschillende vestigingen in het land, waaronder in Kortgene.
61 boten te koop van Schepenkring Hattem bij YachtFocus.com.
Jachtmakelaars / werf / dealer. schepenkring hattem 0. Nederland 56 Duitsland 2 Italië 0. X Bewaar uw zoekopdracht. Door een zoekopdracht te bewaren, ontvangt u elke dag nieuw toegevoegde boten die voldoen aan de onderstaande criteria.: makelaar / werf / dealer: schepenkring hattem.
25 jaar Schepenkring Yachtbrokers watersport nieuws watersportwinkel.
Home Nieuws overzicht 25 jaar Schepenkring Yachtbrokers. 25 jaar Schepenkring Yachtbrokers. Schepenkring 1988 2013 25 jaar. Schepenkring Jachtmakelaars met twee vestigingen in Flevoland Lelystad en Zeewolde bestaat dit jaar 25 jaar, de 7 aangesloten zelfstandige ondernemingen zijn verspreid over het gehele land.
Hartog schepenkring Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten.
Maar daarnaast kwamen er ook motorbootjes, roeiboten en vletten van de werf van Hartog. De Hartog schepenkring verzamelt van de schepen zoveel mogelijk gegevens over de historie, de traditie, de bouwwijze, de scheepswerf, de werfbaas Pieter Hartog en het gebruik van de schepen.
Schepenkring Jachtmakelaardij Lelystad.
Jachtmakelaardij Lelystad / Info en adviescentrum, Schepenkring Nederland. Bouke Thijsseling, beëdigd jachtmakelaar. Schepenkring Lelystad is sinds 1988 gevestigd in Lelystad, sinds 2013 op de DEKO Marina in de Parkhaven, met eigen kraan en alle faciliteiten, zeer goed bereikbaar zowel over water als over land, direct naast de sluis.

Contactez nous