Résultats pour schepenkring

schepenkring
schepenkring - Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer.
De Egberdina onderscheidt zich door de klassieke uitstraling, het enthousiaste zeilen, de informele sfeer en het hoge niveau van dienstverlening. Schipper en gastheer van de Egberdina. Mijn naam is Wouter van Dusseldorp. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en vaar al 30 jaar als schipper in de Bruine Vloot. Met de Egberdina verzorg ik zeiltochten voor groepen op het IJsselmeer en Markermeer. Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer. Daarnaast wil ik u graag laten zien wat mijn passie voor water betekent. Dit doe ik natuurlijk samen met het team Egberdina. Kijk rond op deze website, en bel mij gerust om te kijken hoe we de Egberdina kunnen inzetten voor uw bedrijf, uw familie of uw vrienden. Video impressie van de Egberdina in actie. Wilt u meer informatie over de Egberdina, over beschikbaarheid of prijzen, bel of mail met uw schipper en gastheer Wouter van Dusseldorp.: Tel: 06 51 164 509, E-mail: wouter@egberdina.nl. Ligplaats Egberdina Hoorn.
Schepenkring Jachtmakelaars viert jubileum Blik op Zeewolde.
woensdag 29 mei 2013 0725.: Schepenkring Jachtmakelaars bestaat 25 jaar. De Schepenkring heeft twee vestigingen in Flevoland, in Lelystad en Zeewolde. De hele kring bestaat uit zeven zelfstandige ondernemingen ook Zwartsluis, Warten, Kortgene, Roermond en Lathum. Leo van Schijndel van Schepenkring.
Met een AdWords-campagne telt Schepenkring Jachtmakelaars online mee.
Wat heeft DTG gedaan? Online had Schepenkring Jachtmakelaars een boost nodig. We" dachten dat we goed op weg waren, maar pas toen we DTG inschakelden, heeft het echt een vlucht genomen" De vereniging richt zich op mensen die een jacht willen kopen of verkopen.
Schepenkring Yachtbrokers Jachthaven t Eiland.
Schepenkring Yachtbrokers is een ervaren en professioneel werkende jachtmakelaarorganisatie, die betrouwbaarheid en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en al meer dan 25 jaar bestaat. Door heel Nederland zijn er in totaal 7 vestigingen met een totaal aanbod van gemiddeld 450 boten.
Schepenkring Jachtmakelaardij Lelystad Parkhaven 3 8242 PE, Lelystad Nederland.
Jachtmakelaardij Lelystad / Info en adviescentrum, Schepenkring Nederland. Bouke Thijsseling, beedigd jachtmakelaar. Schepenkring Lelystad is sinds 1988 gevestigd in Lelystad, sinds 2013 op de DEKO Marina in de Parkhaven, met eigen kraan en alle faciliteiten, zeer goed bereikbaar zowel over water als over land, direct naast de sluis.
Schepenkring verhuist naar DEKO Marine Binnenland Telegraaf.nl.
Jachtmakelaar Schepenkring verhuist per 9 maart aanstaande van FlevoMarina naar DEKO Marine, vlakbij de Houtribsluizen in Lelystad. Deze haven heeft zeer moderne en uitgebreide faciliteiten, zoals: parkeerplaatsen voor de deur, een zeer goede kraan en werkplaatsmogelijkheden, nette haven met kunststofsteigers, een goed restaurant en de mogelijkheid de verkoopschepen op deze A1 locatie zowel op de wal als in het water aan de klanten aan te bieden.
Schepenkring Jachtmakelaardij Lelystad.
Jachtmakelaardij Lelystad / Info en adviescentrum, Schepenkring Nederland. Bouke Thijsseling, beëdigd jachtmakelaar. Schepenkring Lelystad is sinds 1988 gevestigd in Lelystad, sinds 2013 op de DEKO Marina in de Parkhaven, met eigen kraan en alle faciliteiten, zeer goed bereikbaar zowel over water als over land, direct naast de sluis.
Schepenkring warten FolieReclame.
Kleine stickers tot 30 cm. Vrijdag 11 maart 2016. Nieuwe reclameborden voor de Schepenkring Warten. Met belettering en full color. Donderdag 12 december 2013. Zondag 13 januari 2013. Donderdag 8 november 2018. Dinsdag 8 maart 2016. Vrijdag 11 maart 2016.
De Havengids Schepenkring.

Contactez nous