Résultats pour schepenkring

schepenkring
schepenkring - Het laatste nieuws van de Egberdina vindt u op onze Facebookpagina.:
Route naar de Egberdina. Kom zeilen op de Bruine Vloot. De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip van de Bruine Vloot dat speciaal is ingericht voor dagtochten met maximaal 35 personen en is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest. We verzorgen uw bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag. De Egberdina onderscheidt zich door de klassieke uitstraling, het enthousiaste zeilen, de informele sfeer en het hoge niveau van dienstverlening. Schipper en gastheer van de Egberdina. Mijn naam is Wouter van Dusseldorp. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en vaar al 30 jaar als schipper in de Bruine Vloot. Met de Egberdina verzorg ik zeiltochten voor groepen op het IJsselmeer en Markermeer. Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer. Daarnaast wil ik u graag laten zien wat mijn passie voor water betekent. Dit doe ik natuurlijk samen met het team Egberdina. Kijk rond op deze website, en bel mij gerust om te kijken hoe we de Egberdina kunnen inzetten voor uw bedrijf, uw familie of uw vrienden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Schepenkring Jachtmakelaars opent nieuwe vestiging in Dordrecht BootAanBoot.nl.
Het team van Schepenkring Dordrecht. Het team van Schepenkring Dordrecht. Met ingang van 2020 is het netwerk van Schepenkring Jachtmakelaars uitgebreid met een vestiging in Dordrecht. Met dit achtste lid is de landelijke dekking van Schepenkring Jachtmakelaars compleet. Schepenkring Dordrecht opereert vanaf Jachthaven Westergoot.
Schepenkring verhuist naar DEKO Marine Binnenland Telegraaf.nl.
Jachtmakelaar Schepenkring verhuist per 9 maart aanstaande van FlevoMarina naar DEKO Marine, vlakbij de Houtribsluizen in Lelystad. Kopieer naar clipboard. HET BESTE VAN DE TELEGRAAF. Bureaus in tweeën gezaagd en les in buitenlucht: zo gaan in andere landen de scholen weer open.
Schepenkring Jachtmakelaardij Sier-Zeewolde Openingstijden Schepenkring Jachtmakelaardij Sier-Zeewolde Strandweg.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Schepenkring Jachtmakelaardij Sier-Zeewolde Strandweg. Openingstijden Schepenkring Jachtmakelaardij Sier-Zeewolde Strandweg 147 in Zeewolde. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Strandweg in Zeewolde.
De Havengids Schepenkring.
Boot aanbod Schepenkring Yachtbrokers: de Jachtmakelaar van Nederland. in 2020 Boot.
Jachtmakelaardij Sier-Randmeren.
okt 5, 2016 Welkom. Welkom op de site van Jachtmakelaardij Sier Randmeren. Beste bezoeker: Jachtmakelaardij Sier Bestaat al meer dan 50 jaren, en is sinds 2006 lid van de vereniging Schepenkring Jachtbrokers https//schepenkring.nl.: WIJ ZOEKEN MET SPOED WERF GEBOUWDE SCHEPEN.
Schepenkring gaat van Steenwijk naar Zwartsluis Steenwijker Courant.
Het bleek lastig om vanuit twee locaties meerdere publiekstrekkende activiteiten te organiseren. Zo organiseert Schepenkring Giethoorn samen met Yacht-Gallery uit Zwartsluis het jaarlijkse succesvolle Overijssels Waterevent in Blokzijl. Onder veel vlagvertoon werden alle jachten en schepen van Schepenkring Giethoorn, die in de jachthaven van Groot Verlaat lagen, naar Zwartsluis gevaren.

Contactez nous