Résultats pour motorboot sneek

motorboot sneek
sneek - Coehoorn Van Scheltingaweg 32 in Heerenveen 8442 EX.
8469 AB Nieuwebrug. Verkocht onder voorbehoud. Coehoorn van Scheltingaweg 32. 8442 EX Heerenveen. 8723 CM Koudum. 8445 RL Heerenveen. De Helling 7. 8401 TS Gorredijk. de Luken 17. 8447 CM Heerenveen. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Vijf Terpstra Zekerheden. Solide makelaar sinds 1978. Actief en zorgvuldig. Afspraak is afspraak. Terpstra Makelaardij, de makelaar van Heerenveen en omstreken, neem contact met ons op: 0513-626215.
sneek - Veilig betalen met pin in de taxi of via iDeal.
Duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. Voor ons geen andere! Zeer goede service, netjes op tijd en goed voorgelicht over ophalen en brengen. Sandra van Vulpen. In 1 woord fantastisch! Opgehaald door de eigenaar. Lastminute geboekt en tip top in orde. Een hele gezellige rit gehad! Dank je wel. Piet Van Lunteren. Zeer goede service, geen gehaast, keurig op tijd. Vriendelijke chauffeurs tijdens onze rit naar Schiphol en terug. Duidelijke sms over de ophaal plaats bij Schiphol, meteen wanneer je aankomt. Wij zijn zeer tevreden! Vannacht opgehaald, op Schiphol.zeer nette service, chauffeur verstaat zijn vak. Goede ritprijs en pinnen in de nacht ook mogelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Doen erg hun best om je meteen op te halen van de luchthaven. Fijn zon ontspannen rit naar huis. Zeker aan te raden! En niet onbelangrijk een goede prijs ook! Nicole Cocheret de la Morinière. Na een nachtvlucht de taxi genomen en zijn we veilig thuis gebracht. Met 2 kleine kinderen hebben wij dit als zeer prettig ervaren.
MOTORBOOT SHOW SNEEK INSHORE YACHTING.
U bent van harte uitgenodigd om op 2, 3 en 4 november tussen 10.00 en 17.00 uur de najaarseditie 2018 van Motorboot Sneek te bezoeken. De meest gerenommeerde werven, importeurs en jachtmakelaars op korte afstand van elkaar in een gezellige ambiance, dat is Motorboot Sneek in het kort.
Motorboot Sneek: 400 nieuwe en gebruikte jachten van 19 werven en makelaars Friesland Holland.
Om de tentoonstellingskosten fors te verlagen, direct ten voordele van de kopers van een boot, én om de juiste nautische omstandigheden en sfeer te creëren werd in 2010 Motorboot Sneek opgezet. Dat gebeurde door een groep vooraanstaande jachtbouwers en makelaars in Sneek.
Driedaagse Motorboot Sneek Sneeker Nieuwsblad.
Driedaagse Motorboot Sneek. 4 april 2018 om 0241: uur. Sneek Motorboot Sneek, van vrijdag tot en met zondag op watersportboulevard t Ges in Sneek biedt meer dan 400 gebruikte en nieuwe motorboten. Motorbootsneek.nl is ontstaan door de samenwerking van de 7 grote motorbootwerven en 1 jachtmakelaar uit Sneek.
Motorboot Sneek.
Van 12 tot 14 april vindt een unieke botenshow plaats in Sneek, Motorboot Sneek. Hier vind je meer dan 400 nieuwe en gebruikte motorjachten. Wil jij een kijkje achter de schermen? Stel zelf jouw persoonlijke route samen op de website.
Motorboot Sneek 2019 registreert 40 procent meer bezoekers dan in 2018 en spreekt over succesvolste ooit Nauticlink.
Dat het concept van Motorboot Sneek aanslaat, blijkt ook uit de verkopen: Zowel de organiserende werven als gastwerven melden dat ze goede zaken hebben gedaan. Er zijn nieuwe jachten verkocht en gebruikte jachten zijn van eigenaar gewisseld. De voorjaarseditie van Motorboot Sneek kende dit jaar een aantal primeurs.
Motorboot Sneek trekt gericht publiek Jachtbouw Actueel.
Motorboot Sneek bestaat sinds 2009 en is een samenwerkingsverband tussen zes organiserende, in Sneek gevestigde bedrijven en elf gastwerven. Dit jaar zijn de organiserende bedrijven: Aquanaut Dutch Craftsmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK Jachtbouw en Vivante Yachts.
MOTORBOOTSNEEK NAJAARSSHOW 2019 Kuster Yachts.
Bezoekers kunnen op de website op basis van hun persoonlijke voorkeur een eigen route uitzetten. Er zijn drie opties: polyester, stalen en gebruikte motorjachten. Motorboot Sneek is op 1, 2 en 3 november dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Motorboot Sneek BootAanBoot.nl. Comments Box SVG icons.
Tijdens de 18de editie is er een zeer uitgebreid scala aan jachten te bezichtigen op Motorboot Sneek. Naast de acht watersportbedrijven die al sinds de eerste show van Motorboot Sneek meedoen, is er nu er een recordaantal van 13 watersportondernemingen te gast bij Motorboot Sneek.

Contactez nous