Résultats pour motorboot sneek

motorboot sneek
Serious Yachts met Gently en Brightly op Motorboot Sneek.
Serious Yachts met Gently en Brightly op Motorboot Sneek. 25 oktober 2017 In het weekend van 3 5 november nodigen wij u van harte uit om in Sneek aan boord te stappen van de Brightly 1530 en de Gently 36 Sport Hardtop.
Zeilboot en motorboot huren in Sneek, Friesland Polboten.
Vanuit onze haven op Watersportboulevard t Ges in Sneek vaart u in een mum van tijd naar het Sneekermeer. Bij ons staan kwaliteit en plezier voorop! Zeilboot huren in Friesland. Onze vloot bestaat uit goed onderhouden zeiljachten, enkel van gerenommeerde merken en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u onder andere een boot huren van de merken Bavaria, Dufour, Dehler, Balt, Friendship, Sportina, Victoire en de Geuzen/Breehornvalk. Zeilcursus volgen op de Friese meren. Sinds jaar en dag komen jong en oud bij ons in aanraking met de zeilsport! Op een gehuurd zeiljacht met eigen kennis of op onze speciale lesboot. Leren zeilen of zeilkennis bijvijlen? Wordt een zeiler op een boot van Polboten! Motorboot huren in Friesland. Wilt u liever een motorboot huren in Friesland? Vanaf het seizoen 2019 verhuren we ook drie luxe kampeersloepen: verken de wateren met de Sea Angler 23 cabinsloep, de Akkrumer vlet 760 en de Starcruiser 750! Ze zijn volledig uitgerust en perfect voor een meerdaagse vaartocht over de Friese meren of Groningen en Overrijsel. Bootverhuur van A tot Z.
Trotse Sponsor: Voorjaarsshow Motorboot Sneek Hooghiemstra BV.
Trotse Sponsor: Voorjaarsshow Motorboot Sneek. De vijftiende editie van Motorboot Sneek staat dit weekend voor de deur! Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 van 11.00 tot 17.00 uur openen verschillende van onze klanten hun deuren voor u als geïnteresseerde bootbezitter.
DE 10 BESTE boottochten en watersporten in Sneek Tripadvisor.
Tours activiteiten in Sneek Outdooractiviteiten in Sneek Bezienswaardigheden en monumenten in Sneek Shoppen in Sneek Eten en drinken in Sneek Cursussen workshops in Sneek Musea in Sneek Recreatie en spellen in Sneek Theater concerten in Sneek Spa en wellness in Sneek Nachtleven in Sneek Vervoer in Sneek Reishulpmiddelen in Sneek Dagtrips in Sneek.
MOTORBOOT SHOW SNEEK INSHORE YACHTING.
U bent van harte uitgenodigd om op 2, 3 en 4 november tussen 10.00 en 17.00 uur de najaarseditie 2018 van Motorboot Sneek te bezoeken. De meest gerenommeerde werven, importeurs en jachtmakelaars op korte afstand van elkaar in een gezellige ambiance, dat is Motorboot Sneek in het kort.
Motorboot Sneek BootAanBoot.nl.
Naast de acht watersportbedrijven die al sinds de eerste show van Motorboot Sneek meedoen, is er nu er een recordaantal van 13 watersportondernemingen te gast bij Motorboot Sneek. Motorboot Sneek blijft groeien. 12 / 09 / 2017. Motorboot Sneek blijft groeien.
Pikmeerkruiser is aanwezig op de voorjaarsshow van Motorboot Sneek. Pikmeerkruiser is aanwezig op de voorjaarsshow van Motorboot Sneek.
BLOG Pikmeerkruiser is aanwezig op de voorjaarsshow van Motorboot Sneek. Pikmeerkruiser is aanwezig op de voorjaarsshow van Motorboot Sneek. Dit jaar is Pikmeerkruiser aanwezig op de voorjaarshow van Motorboot Sneek. Deze show is één van de grootste, zo niet de grootste, show van heel Noord Nederland.
Sail-a-way Sneekermeer Sloep, valk en zeilboot huren in sneek Zeil motorboten huren Sneek.
WesterEngh Cabin sloep 800 Elektro, 100% eco. Bedrijfs en groepsarrangementen. locatie en adresgegevens. Onderhoud en Reparatie. Zeilboot en sloepverhuur Sneek. Direct aan het Sneekermeer. Wilt u een bootje huren in Sneek? Sail-a-way zit direct aan het Sneekermeer en biedt veel mogelijkheden. Allereerst kunt u bij ons heel eenvoudig een valk huren.

Contactez nous