Chercher à motorkruiser

motorkruiser
motorkruiser - Kom zeilen op de Bruine Vloot.
Route naar de Egberdina. Kom zeilen op de Bruine Vloot. De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip van de Bruine Vloot dat speciaal is ingericht voor dagtochten met maximaal 35 personen en is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest. We verzorgen uw bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag.
Veha Motorkruiser motorboot te koop White Whale Yachtbrokers.
Veha Motorkruiser, bootsnaam: Aramis. Deze boot heeft een sfeervolle indeling en de Mercedes Benz motor loopt zeer goed. De huidige eigenaar heeft de boot grondig laten keuren door een Onafhankelijk Scheepswerktuigkundig Expertiseburo in 2011, het Rapport is ter inzage aanwezig bij de boot.
tweedehands sloep kopen
Voor een stalen motorkruiser met karakter Vri-Jon.
Een luxe stalen motorkruiser wordt in opdracht van de eigenaar gebouwd. Dat maakt inspraak mogelijk en tijdens de bouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de specifieke wensen. Dat geldt voor interieurlayout, gekozen materialen, de uitrusting en apparatuur. Zo ontstaat een uniek schip, een persoonlijke luxe motorkruiser voor jarenlang vaarplezier.
Motorkruiser Zweedse Klassieker Club.
Soms werden de boten ook gebruikt als express-kruiser, ofwel een motorkruiser met gezien zijn lengte een extreme topsnelheid. De motorkruiser als snelle salonboot, maar met zeer riante binnenruimte. Hieronder tekeningen van de Raket, een express-kruiser van C.G. Pettersson uit 1929.
Riant Motorkruiser Ak 950: motorboot / motorjacht tweedehands kopen koop en verkoop.
Riant Motorkruiser Ak 950 kopen uitrusting motorjacht motorboot voor verkoop. anker attending, accu attending, acculader attending. koelkast attending, diepvries attending. Riant Motorkruiser Ak 950 zonder verplichting informeren motorjacht. de verhuurder dat u dit aanbod op Yachtall heeft gevonden. Scheepsmakelaardij Goliath Spakenburg.
Motorkruiser te koop 6 boten op BotenBank.nl.
Heeft u een Motorkruiser te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Motorkruiser 1100 GSAK, Motorkruiser Valk 1180, Motorkruiser 1200, Motorkruiser 1050, Motorkruiser MM 8.50, Motorkruiser 1350 OK.
Motorkruiser overzicht op Boten.nl.
Op Boten.nl worden 6 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Motorkruiser. Heeft u een Motorkruiser te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Motorkruiser 1050, Motorkruiser MM 8.50, motorkruiser kajuitboot, Stalen Motorkruiser kruiser, Motorkruiser 1350 OK, Motorkruiser Cafi Elegance.
De 8 beste afbeeldingen van Motorkruisers Motorboten, Paviljoen, Boot.
Het rompmateriaal van een motorkruiser is metaal of polyester. Voor een boot die langer dan 15 meter is en/of sneller kan dan 20 km/u heb je een vaarbewijs nodig. Motorboot kopen of verkopen? Verhoefkruiser 900 uit 1986 te koop op Botentekoop.nl.
Motorkruiser Een boot kopen.
Prachtige Curtevenne motorkruizer te koop aangeboden. 51.944766360337 5.1969994282925 Prachtige Curtevenne motorkruizer te koop aangeboden Brigantijn 162 0627523616. Brabant kruiser 1425 volvo penta motor 150 pk. Brabant kruiser 1425 volvo penta motor 150 pk Jachthaven de Maas Jan Klingenweg 3 Alem gld 0628145818.

Contactez nous