Cherchez à motorkruiser?

motorkruiser
motorkruiser - Kom zeilen op de Bruine Vloot.
Route naar de Egberdina. Kom zeilen op de Bruine Vloot. De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip van de Bruine Vloot dat speciaal is ingericht voor dagtochten met maximaal 35 personen en is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest. We verzorgen uw bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag. De Egberdina onderscheidt zich door de klassieke uitstraling, het enthousiaste zeilen, de informele sfeer en het hoge niveau van dienstverlening. Schipper en gastheer van de Egberdina. Mijn naam is Wouter van Dusseldorp. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en vaar al 30 jaar als schipper in de Bruine Vloot. Met de Egberdina verzorg ik zeiltochten voor groepen op het IJsselmeer en Markermeer. Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer. Daarnaast wil ik u graag laten zien wat mijn passie voor water betekent. Dit doe ik natuurlijk samen met het team Egberdina. Kijk rond op deze website, en bel mij gerust om te kijken hoe we de Egberdina kunnen inzetten voor uw bedrijf, uw familie of uw vrienden.
Motorkruiser in Friesland.
Yachtcharter 2000 geniet van de vrijheid met een luxe motorkruiser. Luxe motorkruiser huren vanuit het hart van Friesland. Wilt u een motorkruiser huren in Friesland? Zodra u onze haven binnenrijdt, beleeft u het zorgeloze gevoel dat bij een vakantie i.
varen
motorkruiser zoeken Speurders.nl.
vd Broeke Kruiser Motorkruiser. Goed onderhouden Motorkruiser Motor een Volvo Penta diesel 53 pk toilet met vuilwatertank binnen en. 1 jaar, 8 maanden geleden Dordrecht. Motorkruiser Curtevenne 9.30 tel 0682603545. Vernieuwd tentdoek Boegschroef vetus net nieuw Aluminium ramen hele boot Gereviseerde diesel motor.
buitenboordmotor
Veha Motorkruiser motorboot te koop White Whale Yachtbrokers.
Stuur de advertentie van de Veha Motorkruiser door naar een vriend. Ik ontvang graag een kopie. Ik wil graag dat je de volgende boot bekijkt: Veha Motorkruiser. Veha Motorkruiser, bootsnaam: Aramis. Deze boot heeft een sfeervolle indeling en de Mercedes Benz motor loopt zeer goed.
polyester kleding
404 pagina.
De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Mogelijke oorzaken zijn.: De advertentie bestaat niet meer. U heeft het adres niet correct ingetypt. De website ondergaat onderhoud of er is een ander technisch probleem. Klik hier om verder te gaan.
boten
Huur boot zonder vaarbewijs 0 Motorkruiser in Eiland van Maurik, Utrecht Nautal.
Huur boot zonder vaarbewijs 0 Motorkruiser in Eiland van Maurik, Utrecht. Boten zonder vaarbewijs. Eiland van Maurik. Motorkruiser met binnen en buitenbesturing. 2 cabines 6 plaatsen. Heerlijk motorjacht van 10 meter lang met binnen en buiten besturing! Type boot Boot zonder vaarbewijs.
watersport
Bakdekker Klassiek/traditioneel motorjacht Staal 1936 28.000 Scheepsmakelaardij Goliath.
Print deze boot. Deel deze boot. Stuur de advertentie van de Bakdekker 6.00 door naar een vriend. Ik ontvang graag een kopie. Ik wil graag dat je de volgende boot bekijkt: Bakdekker 6.00. versturen verplicht veld. Stuur naar een vriend.
marbett catalogue
Motorkruiser Klassieke bakdekker in duren tweedehands boten Top Boats.
De tweedehands Motorboot Motorkruiser Klassieke bakdekker. Je vindt het in Duren Nordrhein-westfalen, Duitsland. Deze tweedehands Motorkruiser Klassieke bakdekker is gebouwd in 1936 en is 6.0 m lang. De tweedehands boot waar je naar kijkt is in het gedeelte van tweedehands boten van TopBoats.com.
vpn
Motorboten Watersport en Boten Tweedehands.net.
Gratis tweedehands zoekertjes voor Vlaanderen én Nederland! Watersport en Boten. Alle Advertenties 132. ook watersport bij kees www.shop151.nl nu ook, cvlbudget-boten moleneind zz. Particulier 1980 tot 5 meter Gebruikt Polyester 28 pk. 5.000, Drachten FR, NL. Larson 195 lxi met trailer. Te kooplarson: 195 lxi in nieuwstaateerste, eigenaar2013de, boot heeft 5 zomers 2 weken op het gardameer gevar. Particulier 2013 5 tot 7 meter Gebruikt Polyester Benzine 195 pk. 26.200, Begijnendijk Belgi. voor de prijs van een auto heb je een yacht. type: stalen motorjacht merk: aquacraft 1500 bouwjaar: 1986 interieur gerenoveerd in.
tweedehands sloep

Contactez nous