Cherchez à jachtbemiddeling friesland?

jachtbemiddeling friesland
Jachthaven en jachtbemiddeling Friesland 61072 Te koop aangeboden Horeca en recreatie ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Betreft De verkoop van de onderneming, een goed lopende jachthaven met jachtbemiddeling, met 140 ligplaatsen en 40 overdekte ligplaatsen en uitbreidingsmogelijkheden met 66 ligplaatsen waarvoor de vergunning reeds is verstrekt en de verkoop of verhuur van de onroerende zaken in het hart van de watersportprovincie Friesland.
Koop en verkoop jachten vanuit jachthaven Marina in Friesland.
U kunt bij ons terecht voor.: Het kopen van een boot, De verkoop van van uw boot, Taxatie, Reparatie, Ligplaatsen en Speciale aanbiedingen. RUIM AANBOD VAN SCHEPEN IN ONZE VERKOOPHAVEN. Yacht Centre Warns vindt u in de fraaie jachthaven Marina Friesland.
Jachtbemiddeling Friesland Heeg 8621 XE Súdwest Fryslân, Lytshuzen.
Kompass is here for you from Monday to Friday 9am to 5pm. 830: tot 1230: en van 1330: tot 1700: uur 1600: op vrijdag." Opzoeking te breed. Verfijn uw zoekopdracht Locatie Wat, wie? Friesland / Súdwest Fryslân / Jachtbemiddeling Friesland.
Botenverkoop Leeuwarden De Telefoongids.
22 resultaten binnen een straal van Leeuwarden. Jong Jachtbemiddeling S de. Midsbuorren 24, 9003LB, Warten. 058-2551362 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Maritiem Cluster Friesland. Midsbuorren 12, 9003LA, Warten. 058-2555522 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Schepenkring Jachtmakelaardij Friesland. Butenstreek 3/A, 9003MC, Warten.
Overwijk Jachtbemiddeling Verkoop van alleen de mooiste en beste boten!
Ook de bezichtiging en proefvaart verliepen naar volle tevredenheid. Je merkt dat Homme plezier heeft in zijn werk en enkel boten verkoopt waar hij voor 100% achterstaat. Wij kunnen Overwijk Jachtbemiddeling dan ook aan een ieder aanraden die op zoek is naar een degelijke boot/schip.
Bootverkoop Friesland Gebruikte boten Nieuwbouw boten.
Bij ons kunt u zorgeloos uw boot te koop zetten. Klik hier om terug te keren naar het aanbod van de boten in de jachtbemiddeling. Next Next post: Bootverhuur Friesland en Brandenburg-Berlijn. Yachtcharter De Drait. Jachthaven De Drait. Sloep huren in Friesland.
jachtmakelaars.
Jachtmakelaardij Kappers Willemstad. Jachtmakelaardij Het Wakend Oog, overdekte verkoophaven, Woudsend. Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland, Parallelwei 7, 8711 CH Workum, tel. 0515 745 560. Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht. Jachtmakelaardij Wolfrat Loosdrecht. Jachtmakelaardij Zevenhuizen BV Franeker. Jachtwerf Bendie Katwijk aan de Maas, bij Cuijk.
Warten Schepenkring Yachtbrokers: de Jachtmakelaar van Nederland.
Jachtmakelaardij Friesland, Warten Huib de Boer en Linda de Boer-Schoppert, jachtmakelaars in Friesland. Schepenkring Friesland is sinds 2004 gevestigd in Wartena, op het terrein van St. We kunnen hijsen en hebben alle faciliteiten in de buurt, zeer goed bereikbaar zowel over water als over land.

Contactez nous