Résultats pour jachtbemiddeling friesland

jachtbemiddeling friesland
Overwijk Jachtbemiddeling Verkoop van alleen de mooiste en beste boten!
Overwijk Jachtbemiddeling is een gerenommeerd en toonaangevend, internationaal georiënteerd jachtbemiddelingsbedrijf waarvoor het beste niet goed genoeg is. Wij leveren absolute kwaliteit in al onze werkzaamheden en bij al onze contacten. Dat betekent dat waar andere bedrijven afhaken wij nog een stapje verder gaan.
Veenstra Yachts Veenstra Yachts.
De gunstige ligging en de enorme synergie met de in de buurt gevestigde jachthavens zorgen dat we de klant optimaal kunnen bedienen in jachtbemiddeling, van kopje koffie tot een hapje en een drankje en van proefvaart tot stalling en onderhoud.
Faillissement Jachtbemiddeling Heeg Bv te Heeg F.17/13/266 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Jachtbemiddeling Heeg Bv. Jachtbemiddeling Heeg Bv te Heeg Friesland is door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.17/13/266. De hoofdactiviteit van Jachtbemiddeling Heeg Bv is groothandel en handelsbemiddeling niet in autos en motorfietsen.
Friesland Boten.
Friesland Boten de grootste Scandinavisch polyester spitsgatter specialist van het Noorden en heeft een ruime keus aan goed onderhouden motorboten in allerlei merken en typen gevestigd aan de strobosser trekvaart vlakbij het Lauwers en Bergumermeer en de toeristische plaatsen Dokkum en Esonstadt.
Boten te koop BootAanBoot.nl.
makelaar / werf / dealer: jachtbemiddeling van der veen terherne. zoek uitgebreid boten. zoek uitgebreid boten. wis alle zoekcriteria toon resultaten. alles nieuw gebruikt. alles motorend 0 alles zeilend 0. Motorjacht 0 Zeiljacht 0 Speed en sportb. 0 Sloep 0 Plat en rondbod.
Botenverkoop Leeuwarden De Telefoongids.
22 resultaten binnen een straal van Leeuwarden. Jong Jachtbemiddeling S de. Midsbuorren 24, 9003LB, Warten. 058-2551362 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Maritiem Cluster Friesland. Midsbuorren 12, 9003LA, Warten. 058-2555522 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Schepenkring Jachtmakelaardij Friesland. Butenstreek 3/A, 9003MC, Warten.
Koop en verkoop jachten vanuit jachthaven Marina in Friesland.
U kunt bij ons terecht voor.: Het kopen van een boot, De verkoop van van uw boot, Taxatie, Reparatie, Ligplaatsen en Speciale aanbiedingen. RUIM AANBOD VAN SCHEPEN IN ONZE VERKOOPHAVEN. Yacht Centre Warns vindt u in de fraaie jachthaven Marina Friesland.
Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland dé specialist in boten.
We hebben ruime ervaring als jachtmakelaar en hebben begin 2017 het plan gevat om samen Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland te beginnen. Motorboten in het hogere segment ervaren een groei in verkoop terwijl zeiljachten juist een daling laten zien door de vergrijzing in de markt.

Contactez nous